Головна Новини HI-tech технології Індійські залізниці переходять на цифрову модель взаємодії
commentss НОВИНИ Всі новини

Індійські залізниці переходять на цифрову модель взаємодії

Незабаром нова цифрова система буде розгорнута по всій Індії

30 вересня 2020, 16:26
Поділіться публікацією:

Індійська державна залізнична компанія Indian Railways (IR) переходить на цифрову модель взаємодії зі складами. Про це повідомляє видання Railway Business з посиланням на прес-реліз Міністерства шляхів сполучення Індії.

Індійські залізниці переходять на цифрову модель взаємодії

Спеціальний цифровий модуль, розроблений Центром залізничних інформаційних систем (ЦРІС), впроваджений з 28 вересня у всіх депо Західної залізничної зони (однієї з найбільш завантажених у Індії). У найближчому майбутньому ця система буде розгорнута по всій мережі індійських залізниць.

У відомстві зазначають, що залізничний ланцюжок поставок поза складами вже оцифрований, але взаємодія з боку відправників та одержувачів здійснюється вручну. Впровадження нової системи дозволить працювати з транзакціями між усіма залученими сторонами в режимі онлайн. Це дозволить оцифрувати весь ланцюжок поставок, повідомляє Міністерство залізниць Індії.

"Крім поліпшення управління активами, система допоможе підвищити економічність, ефективність і прозорість. Це підвищить якість обслуговування і підвищить задоволеність клієнтів"

Як повідомляло видання "Коментарі", в Шотландії проектують потяг на водневому паливі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини