Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск купує деталі для своєї компанії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск купує деталі для своєї компанії в Україні

Український виробник постачає зарядні пристрої для Starlink

27 вересня 2022, 23:06
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Компанія найбагатшої людини на планеті Ілона Маска закуповує техніку в українського виробника DroneUA. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на одного з засновників вітчизняної компанії Валерій Яковенко, який озвучив новину в подкасті "Біль українського ІТ".

Ілон Маск купує деталі для своєї компанії в Україні

Ілон Маск купує деталі для своєї компанії в Україні. Фото з відкритих джерел

Валерій Яковенко заявив, що його компанія почала виготовляти якісні енергоощадливі батарейки. Саме через таку особливість компанія через своїх постачальників техніки отримала 3 березня запит від Ілона Маска, а точніше його компанії SpaceX про постачання великих батарейок для Starlink.

Далі Яковенко повідомив, що наразі більшість приладів Starlink в Україні працює саме на батарейках від компанії DroneUA. Сама ж компанія спеціалізується на реалізації дронів.

Відеоінтерв'ю з співзасновником компанії DroneUA Валерієм Яковенком можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск та ще вісім з десяти найбагатших людей світу за один день втратили 50 млрд доларів. Сам найбагатший чоловік на планеті знизив свої статки на 8 млрд через падіння акцій компаній на біржі. Цікаво, що загалом від початку року майже всі найбагатші мільярдери втрачають гроші. Єдиними хто примножив гроші виявились індійські

Також "Коментарі" писали, що Білл Гейтс винайшов "чарівне насіння". Американський бізнесмен та благодійник вважає, що такий продукт врятує людство від голоду. Таким насінням виявився особливий сорт кукурудзи, який створили біологи фонду Гейтса. Вже відомі перші результати вирощування рослини — кукурудза в Кенії дала на 66% більше врожаю порівняно зі звичайними сортами.


 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини