Головна Новини HI-tech технології Ігрова консоль Microsoft отримає доступ до популярного стрімінгового сервісу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігрова консоль Microsoft отримає доступ до популярного стрімінгового сервісу

Free Streaming TV дає користувачам доступ в основному до більш старих шоу і фільмів

28 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія Redbox на початку цього року запустила безкоштовний сервіс потокового телебачення з рекламою. Увагу до цієї послуги знову привертає нове оголошення Redbox, в якому говориться, що власники ігрової консолі Microsoft Xbox One тепер можуть отримати доступ до цієї потокової служби через свої консолі. Про це повідомляє видання Slash Gear.

Ігрова консоль Microsoft отримає доступ до популярного стрімінгового сервісу

Xbox One отримає стрімінговий сервіс

Xbox One офіційно є першою ігровою консоллю, що отримала підтримку Redbox Free Live TV, потокового сервісу, який приєднується до аналогічних пропозицій, таких як Pluto TV. Безкоштовні сервіси потокового телебачення стають все більш популярними, оскільки споживачі втомилися платити за нові послуги, які в значній мірі сприяють фрагментації ринку потокового мовлення.

Redbox Free Streaming TV надає користувачам доступ в основному до більш старих шоу і фільмів, розділених на "канали". Контент представлений путівником по каналах, подібним кабельному, з жанрами, які охоплюють все: від новин і спорту до комедії, реаліті-шоу та дитячих шоу.

Коли сервіс був запущений на початку цього року, він був дуже простим, але, схоже, був трохи доопрацьований, що зробило його популярним як безкоштовний варіант потокової передачі. Канали, які в даний час перераховані в сервісі, до яких можна отримати доступ безпосередньо в веб-браузері, включають такі речі, як Pac-12 Classics, Docurama, Cheddar, Black News Channel, CONtv і інші.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft представила бюджетну ігрову консоль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини