Головна Новини HI-tech технології І піде син проти батька: головним конкурентом Huawei стане її ж суббренд
commentss НОВИНИ Всі новини

І піде син проти батька: головним конкурентом Huawei стане її ж суббренд

Huawei сподівається, що Honor зможе обійти санкції США та успішно розвиватися

27 листопада 2020, 14:18
Поділіться публікацією:

Компанія Huawei офіційно продала свою дочірню фірму Honor. Теоретично нові власники тепер зможуть звернутися до уряду США з проханням зняти обмеження, які були накладені на бренд, коли він належав Huawei. Очевидно, що продаж Honor продиктований бажанням зберегти інтелектуальний і технологічний потенціал, а також дозволити бренду розвиватися далі.

І піде син проти батька: головним конкурентом Huawei стане її ж суббренд

Honor стане конкурентом Huawei

Сама Huawei впевнена в правильності цього кроку і називає Honor серед своїх майбутніх основних конкурентів. Принаймні, таку думку висловив засновник компанії Жень Чженфей в корпоративному листуванні зі співробітниками компанії. Він упевнений, що офіційні особи США встали на шлях санкцій, маючи на меті знищити Huawei, а "не спрямовуючи її у правильному напрямку".

За словами засновника Huawei, нові власники Honor повинні прагнути обійти "батька". Це повинно стати для них одним із пріоритетних завдань. Час покаже, чи зможе "дитя" зрештою перевершити Huawei. Тепер перед новими власниками постане завдання поліпшити ланцюжок поставок і зробити всі кроки для забезпечення того, щоб санкції США не поширювалися на Honor, дозволяючи їй вільно працювати за межами Китаю.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei запатентувала смартфон з термометром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини