Головна Новини HI-tech технології Google запустить нову корисну функцію на YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Google запустить нову корисну функцію на YouTube

Функція електронної комерції YouTube знаходиться на стадії тестування

11 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Як повідомлення для компаній електронної комерції Google додасть функцію покупок на YouTube. Нова функція, яка дозволяє глядачам купувати продукти безпосередньо на платформі обміну відео, в даний час знаходиться на стадії тестування. Про це повідомляє Fossbytes.

Google запустить нову корисну функцію на YouTube

YouTube отримає нову функцію

Згідно зі звітом Bloomberg, YouTube спонукає деяких творців контенту позначати продукти в своїх відео. Таким чином, Google прагне зібрати дані для своїх інструментів аналітики і покупок, перш ніж повністю інтегрувати нову функцію електронної комерції в YouTube.

Представник компанії підтвердив, що творці контролюватимуть продукти, які вони позначають у своїх відео. Але немає ніяких остаточних новин про те, коли ця функція буде запущена і як працює цей процес.

Прямо зараз гігант відеострімінга отримує 30% виручки творців за рахунок платних підписок. Однак плата за використання платформи для продажу продуктів, ймовірно, буде менша цієї цифри.

Як і конкуренти в особі Amazon і Facebook, Google також має намір використовувати всю міць багатомільярдної індустрії електронної комерції. А враховуючи, що YouTube — це незвідана комора можливостей для продажів, рішення Google інтегрувати покупки не викликає подиву.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google забезпечить дешеві смартфони хорошими камерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини