Google випустить новий додаток для комп'ютерів: що відомо (ФОТО)

Новий універсальний додаток замінить Backup and Sync і Drive File Stream

Американська компанія Google запустила новий додаток для персональних комп'ютерів. Про це повідомляє видання GSMArena.

Google випустила новий додаток під назвою Google Drive для користувачів персональних комп'ютерів. Він замінить Backup and Sync і Drive File Stream.

Для довідки: Кілька років тому Google розділила програму Google Drive на Backup and Sync для звичайних користувачів і Drive File Stream - для корпоративних.

Нині в компанії вирішили випустити один універсальний додаток Google Drive для всіх користувачів. Віе є як для користувачів комп'ютерів під управлінням операційної системи Windows, так і MacOS.

Вже на наступному тижні (19 липня) Google почне переводити користувачів на новинку, а з серпня користувачі Backup and Sync отримають повідомлення з інструкцією по переходу.

Уже першого жовтня компанія повністю закриє Backup and Sync.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Samsung випустила бета-версію свого браузера для смартфонів. Тепер він буде працювати за допомогою нового движка. Користувачі отримають нові функції і поліпшення конфіденційності браузера. Стала відома дата стабільної версії новинки. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що розробники популярного месенджера WhatsApp готують нове оновлення. У ньому з'явиться нова можливість, завдяки якій більше не потрібно буде відкривати посилання в чаті, щоб дізнатися його зміст. Новинка буде доступною як для користувачів пристроїв на iOS, так і для Android. Подробиці - в нашій статті.