Головна Новини HI-tech технології Google тестує нову функцію для користувачів соцмереж
commentss НОВИНИ Всі новини

Google тестує нову функцію для користувачів соцмереж

Компанія Google запускає функцію «Короткі відео», яка допоможе знаходити ролики з соцмереж

31 грудня 2020, 13:28
Поділіться публікацією:

Вже незабаром користувачам буде простіше знаходити відео з соцмереж без запуску відповідної програми. Google тестує нову функцію пошуку, яка відображає короткі кліпи з соцмереж Instagram і TikTok в каруселі "Короткі відео". Щоб побачити ці відеоролики, досить буде виконати пошук за певними словами.

Google тестує нову функцію для користувачів соцмереж

Google запускає нову функцію. Фото: PingvinPro

Google відзначив, що функція знаходиться на дуже ранній стадії тестування, яка з'являється не для кожного пошукового запиту. Але ви можете її побачити як в браузері, так і мобільному додатку на Android і iOS. Компанія не повідомила, наскільки широким буде перелік ключових слів.

Інтернет-гігант індексує відео протягом багатьох років, але зазвичай він зосереджений на спеціалізованих (і часто орієнтованих на настільні комп'ютери) відеосайтах, наприклад YouTube. Але ця функція спеціально призначена для користувачів соціальних мереж.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google продовжить час служби оновлень безпеки Android. У 2017 році Google змінив Android, зробивши його більш модульним і спрощує оновлення. Цей крок, відомий як Project Treble, розділив структуру ОС і орієнтоване на пристрій низькорівневе програмне забезпечення (так звана реалізація постачальника). Хоча це було добре для виробників пристроїв, це призвело до "додаткової складності" для виробників мікросхем.

В майбутньому телефони Android будуть підтримувати до чотирьох нових версій ОС завдяки співпраці між Google і Qualcomm. Згідно з повідомленням в блозі інженерів Google, все нові мобільні платформи з чіпом Qualcomm отримають чотири оновлення версії ОС і чотири роки оновлень безпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини