Головна Новини HI-tech технології Google Play почне порівнювати ігри та програми
commentss НОВИНИ Всі новини

Google Play почне порівнювати ігри та програми

Функція перебуває в тестовому режимі, чи буде вона розгорнута більш широко поки невідомо

30 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:
Google Play експериментує з новою функцією для порівняння двох або більше додатків по роду їх діяльності. Розділ "Порівняти додатки" відображається в списку окремих додатків внизу сторінки і відображає інші схожі популярні додатки. Про це повідомляє видання Gadget 360.
Порівняння засновані на таких функціях, як простота використання, можливість грати в автономному режимі, якість зображення, елементи управління, а також на тому, чи буде конкретний додаток транслювати контент. Ця функція зараз доступна тільки для обмежених користувачів.
Android Police повідомила про тестування функції порівняння додатків в магазині Google Play. Поки немає інформації про те, чи буде Google розгортати цю функцію більш широко, оскільки зараз вона знаходиться на стадії тестування. Додатки Compare були помічені в Play Store версії 22.4.28, але не для всіх користувачів. Вони відображається як розділ у форматі бічної прокрутки.
Порівняння додатків буде корисною функцією, оскільки вона дасть можливість користувачам безпосередньо порівнювати різні функції в додатку і вирішувати, яку з них завантажити відповідним чином. Це позбавить користувачів від необхідності відкривати кожен список додатків окремо і перевіряти пропоновані їм функції, а також від завантаження декількох додатків одночасно і перевірки їх стану.

Google Play почне порівнювати ігри та програми

Google Play почне порівнювати додатки



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини