Головна Новини HI-tech технології Google допоможе знайти вподобану пісню: досить лише насвистіти мелодію
commentss НОВИНИ Всі новини

Google допоможе знайти вподобану пісню: досить лише насвистіти мелодію

Користувачі зможуть дізнатися всю інформацію про пісню за допомогою нової функції Google Search

16 жовтня 2020, 14:46
Поділіться публікацією:

Додаток Google Search тепер може допомогти користувачам знайти назву набридливої мелодії, яка застрягла у них в голові, навіть якщо вони пам'ятають тільки мелодію. Про це повідомляє Fortune.

Google допоможе знайти вподобану пісню: досить лише насвистіти мелодію

Google допоможе знайти пісню

У четвер пошукова система оголосила, що користувачі можуть наспівувати або насвистувати пісню на свої мобільні пристрої, а Google Search знайде її назву і виконавця, а також відповідні результати пошуку, такі як музичні кліпи.

"Люди запитують Google: "Яка пісня грає?" майже 100 мільйонів разів на місяць", — сказала Апарна Ченнапрагада, віце-президент і генеральний менеджер Google по покупкам споживачів, під час презентації нових функцій пошуку.

Користувач може натиснути на значок мікрофона в пошуковому додатку Google або в віджеті пошуку Google і або натиснути кнопку "пошук пісні", або натиснути кнопку мікрофона і сказати: "Що це за пісня?" При використанні Google Assistant вони можуть сказати: "Привіт, Google, що це за пісня?". Потім користувач просто співає, мукає або насвистує мелодію — навіть недосконало — протягом 10-15 секунд.

Машинне навчання Google перетворює звук в цифрову послідовність, яка представляє собою мелодію пісні. Користувачі отримають список найбільш підходящих варіантів. Нова функція доступна англійською мовою на пристроях iOS і Android, а також на більш ніж 20 інших мовах.

Так само Google скоро буде використовувати цю технологію, щоб допомогти з покупкою автомобіля. Коли користувачі шукають автомобіль, Google дозволяє їм побачити його версію в доповненій реальності перед собою або на під'їзній доріжці за допомогою камери. Користувачі також можуть змінити колір автомобіля і збільшити масштаб, щоб побачити функції на приладовій панелі. Google не повідомив, коли ця функція з'явиться.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google запустить нову корисну функцію на YouTube .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини