Головна Новини HI-tech технології Голосовий помічник Siri почне розмовляти українською мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

Голосовий помічник Siri почне розмовляти українською мовою

Apple збирається навчити свого голосового помічника відповідати українською мовою

22 вересня 2020, 12:28
Поділіться публікацією:

На сайті Apple була розміщена цікава вакансія аналітика анотацій для команди голосового помічника Siri. Що цікаво, фахівець повинен бути україномовним. Це дає підстави думати, що компанія має намір розширити можливості свого голосового помічника і найближчим часом він почне спілкуватися також і українською мовою. Про це повідомляє Techno24.

Голосовий помічник Siri почне розмовляти українською мовою

Відповідно до вимог вакансії, Apple збирається навчити свого голосового помічника Siri розуміти і відповідати українською мовою. Переважні вимоги до працівника вельми стандартні: вміння працювати в команді, вчасно виконувати завдання і зосереджуватися на роботі.

Крім необхідності вільно володіти українською та англійською мовами, до кандидата є ще деякі вимоги: розуміти словесні нюанси українських діалектів, в залежності від регіональної приналежності; досвід роботи в ролі кінцевого користувача Siri і аналогічних інтелектуальних персональних помічників на базі штучного інтелекту; увага до деталей і навички критичного мислення при оцінці використання мови і діалекту Siri; здатність самостійно орієнтуватися в системах і інструментах Apple.

Крім усього вище перерахованого, бажана наявність диплома бакалавра або попереднього аналогічного досвіду роботи. Місцем роботи в вакансії вказано ірландське місто Корк, де розміщено європейське представництво Apple.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple збільшує виробництво своїх гаджетів в Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини