Головна Новини HI-tech технології Голосовий помічник Alexa отримає покращений користувальницький інтерфейс
commentss НОВИНИ Всі новини

Голосовий помічник Alexa отримає покращений користувальницький інтерфейс

Amazon представила оновлену версію мобільного додатку Alexa для споживачів

28 липня 2020, 16:48
Поділіться публікацією:

Слідом за випуском минулого тижня безлічі нових інструментів для розробки навичок Alexa, Amazon в цей понеділок представила оновлену версію мобільного додатку Alexa для споживачів. Внесені в цю версію модифікації покликані зробити роботу з голосовим асистентом більш персоналізованою. Так, зокрема, прибрані з домашнього екрану пропозиції сторонніх навичок – дослідження показали, що вони використовуються вкрай рідко. Про це повідомило видання KO. IT бізнес.

Голосовий помічник Alexa отримає покращений користувальницький інтерфейс

У зміненому компонуванні домашнього екрану велика кнопка для активації Alexa перемістилася вгору. Звільнене місце на навігаційній лінійці зайняли кнопки мультимедіа та комунікацій.

Виведені на основний екран пропозиції засновані на аналізі використання програми, вони можуть бути пов'язані з музикою або аудіокнигою, яку нещодавно слухав користувач, з складеним ним списком покупок і т. д. Інтерфейс може відображати елементи управління часто використовуваними або активними зараз функціями, наприклад, регулятор гучності для пристроїв Echo, включаючи бездротові навушники Echo Buds – ключовий компонент для реалізації нещодавно анонсованих можливостей контролю мобільних додатків за допомогою Alexa.

Просунуті функції цифрового асистента, такі як нагадування, навички, ігри і налаштування, в оновленому інтерфейсі приховані за кнопкою More.

Нові користувачі отримають від Alexa більше підказок про те, що можна робити з цим додатком: від відтворення пісень з Amazon Music до управління Alexa Shopping List.

Як повідомляло видання "Коментарі", голосовий асистент Amazon зможе відкривати мобільні додатки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини