Головна Новини HI-tech технології Флагманський смартфон Mi 11 буде запущений з новітнім процесором
commentss НОВИНИ Всі новини

Флагманський смартфон Mi 11 буде запущений з новітнім процесором

Флагманський телефон Mi 11 стане одним з перших смартфонів з Snapdragon 888 SoC

2 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Xiaomi офіційно підтвердила, що флагманський телефон Mi 11 буде запущений з новітнім процесором Qualcomm Snapdragon 888. На саміті Qualcomm 2020 Лей Цзюнь, засновник і генеральний директор Xiaomi, сказав, що Mi 11 стане одним з перших смартфонів, на яких буде встановлено новий Snapdragon 888 SoC.

Флагманський смартфон Mi 11 буде запущений з новітнім процесором

ФОТО: TechnoCodex

Флагманський процесор призначений для роботи на високопродуктивних телефонах Android в 2021 році, і Xiaomi є одним з перших брендів, який використовують чіпсет. Mi 11, що працює на чіпсеті Snapdragon 888, ще не отримав дату запуску, але телефон повинен вийти в січні 2021 року. Snapdragon 888 SoC приходить на зміну чіпсету Snapdragon 865 і оснащений новим модемом Qualcomm Snapdragon X60 5G третього покоління для 5G mmWave і sub-6 у всіх основних телекомунікаційних компаніях світу. Чіпсет також виділяється оновленим графічним процесором Adreno, підтримкою частоти відновлення 144 Гц, движком Qualcomm AI 6-го покоління і більш швидкою обробкою зображень.

У Snapdragon 888 SoC використовується Qualcomm AI Engine 6-го покоління з повністю переробленим процесором Qualcomm Hexagon, який, як кажуть, виконує операцію зі швидкістю 26 тераоперацій в секунду. Крім того, чіпсет розрахований на зйомку фотографій і відео зі швидкістю 2,7 гігапікселя в секунду або приблизно 120 фотографій з роздільною здатністю 12 МП, що приблизно на 35 відсотків швидше, ніж у попереднього покоління, завдяки більш швидкому інтернет-провайдеру Spectra.

Як повідомляло видання "Коментарі", гендиректор Xiaomi розповів історію виникнення назви компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини