Головна Новини HI-tech технології Федоров назвав 5 оновлень в "Дії": зміни для ФОП, моряків та водіїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Федоров назвав 5 оновлень в "Дії": зміни для ФОП, моряків та водіїв

Михайло Федоров назвав нові послуги, які невдовзі будуть запровадженні в застосунку "Дія".

18 грудня 2023, 09:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про нові послуги, які невдовзі з’являться у "Дії". Крім того, сам державний застосунок зазнає великих змін в оновленні дизайну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Федорова для видання "24 Канал".

Федоров назвав 5 оновлень в "Дії": зміни для ФОП, моряків та водіїв

У "Дії" з'являться нові послуги. Фото з відкритих джерел

19 грудня пройде Diia Summit на якому віцепрем’єр Михайло Федоров презентуватиме нові послуги у застосунку "Дія".

Значна зміна очікується для ФОПів. Федоров розповів, що буде оновлено послугу реєстрації, автоматичне закриття та оновлення даних по ФОП. За словами міністра тепер у "Дії" можна буде за кілька кліків змінити кведи, контактну інформацію чи прізвище.

Нові послуги з’являться для моряків. Оновлення стосуватимуться покращення отримання необхідних документів, а також отримає ширший перелік звань на які можна буде податись. За словами міністра ця послуга має зменшити корупційну складову.

Спільно з МВС буде додана послуга перереєстрації авто. Федоров назвав цю послугу однією з найскладніших та вказав, що вона позбавляє МВС монополії на купівлю та продаж автомобілів. Таким чином купувати чи продавати авто можна від людини до людини.

Серед нових послуг з’явиться єПідприємець. Це сервіс, який об’єднує 8 послуг та дозволяє отримати необхідну інформацію за один клік. Таким чином не потрібно буде шукати інформацію на інших сайтах або відвідувати державні установи.

Також міністр розповів, що буде оновлена карта укриттів та пунктів незламності. Модернізація включатиме фотографії пунктів, інформацію про те, чим вони забезпечені, а також можливість залишити відгук.

Окремо Михайло Федоров розповів про оновлення дизайну в "Дії". Міністр пояснює, що наразі в застосунку додалось багато нових послуг, тому потрібно зробити "Дію" більш зручною для користувачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Федоров пояснив ситуацію з врученням повісток для мобілізації в Україні через застосунок "Дія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини