Головна Новини HI-tech технології Facebook звинувачують в примусовому поверненні співробітників в офіси
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook звинувачують в примусовому поверненні співробітників в офіси

Facebook заявляє, що більшість співробітників виконують свої обов'язки на дому

19 листопада 2020, 15:34
Поділіться публікацією:
Понад 200 співробітників Facebook по всьому світу звинуватили фірму в тому, що вона змусила модераторів контенту повернутися в офіс, попри ризики зараження коронавірусом. Претензії надійшли у відкритому листі, в якому говорилося, що фірма "марно ризикує" життями співробітників, щоб зберегти прибуток.
Вони закликали Facebook дозволити віддалену роботу, а також запропонувати інші переваги, такі як оплата за роботу в небезпечних умовах. У відкритому листі співробітники заявили, що заклик повернутися в офіс пролунав після того, як спроби Facebook більше покладатися на штучний інтелект при виявленні проблемних повідомлень не увінчалися успіхом. Своєю чергою Facebook повідомив, що більшість оглядачів контенту працюють з дому.
"Хоча ми віримо у відкритий внутрішній діалог, ці обговорення повинні бути чесними. Більшість з цих 15 000 оглядачів глобального контенту працювали з дому і будуть продовжувати робити це протягом усієї пандемії", — сказав представник компанії.
У серпні Facebook повідомив, що співробітники можуть працювати з дому до літа 2021 року. Також гігант соціальних мереж покладається на тисячі підрядників, які офіційно працюють на інші компанії, такі як Accenture і CPL, для виявлення на сайті матеріалів, що порушують його політику, таких як спам, жорстоке поводження з дітьми та дезінформація.
Як повідомляло видання "Коментарі", в Росії хочуть заборонити Youtube, Twitter і Facebook за цензуру.

Facebook звинувачують в примусовому поверненні співробітників в офіси

ФОТО: yahoo news



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини