Головна Новини HI-tech технології Facebook запускає власний додаток для романтичних знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook запускає власний додаток для романтичних знайомств

Facebook Dating був запущений з великою затримкою через побоювання з приводу конфіденційності

22 жовтня 2020, 11:47 comments1633
Поділіться публікацією:

Facebook Dating, конкурент соціальної мережі Tinder і інших додатків для знайомств, запускається сьогодні в Європі після довгої затримки із запланованим дебютом в День святого Валентина. Про це повідомляє The Verge.

Facebook запускає власний додаток для романтичних знайомств

Facebook запускає додаток для знайомств

Служба знайомств пропонує ті ж функції в Європі, що і в США, використовуючи чинний профіль, який був створений на Facebook, для пошуку потенційних збігів. Facebook адаптує ці збіги з уподобаннями користувача, активністю в Facebook, а також групами та подіями.

Хоча сервіс як і раніше відображається тільки у вигляді вкладки в мобільному додатку Facebook, він глибоко інтегрований з іншими продуктами соціального гіганта. Профіль може витягувати історії та фотографії з Instagram, користувач може ініціювати відеодзвінки в Messenger з чатів, а функція Secret Crush шукає потенційні збіги як серед передплатників в Instagram, так і серед друзів у Facebook.

Facebook рекламує функції конфіденційності служби. Але тісний зв'язок Facebook Dating з іншими продуктами компанії викликав побоювання в минулому. Ще в лютому Facebook вирішив відкласти запуск сервісу після того, як регуляційні органи Ірландії не погодилися з термінами запланованого запуску.

Компанії, що запускають такі продукти, повинні пройти перевірку, яка називається оцінкою впливу на обробку даних (DPIA) в рамках захисту GDPR Європейського Союзу, і, як повідомляється, Facebook занадто пізно поінформував регуляційні органи про свої плани, що викликало стурбованість з приводу дотримання конфіденційності даних. Після того, як проблема вирішена, Facebook Dating тепер пропонується в більш ніж 50 європейських країнах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook зможе перекладати тексти з більш ніж 100 мов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини