Головна Новини HI-tech технології Facebook та Instagram можуть закрити в Європі: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook та Instagram можуть закрити в Європі: у чому причина

Нові європейські закони вимагають, щоб дані користувачів зберігалися та оброблялися лише на європейських серверах

7 лютого 2022, 13:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У звіті, представленому Meta Комісії з цінних паперів та бірж (Securities and Exchange Commission; SEC), компанія виклала сценарій, при якому їй доведеться закрити соціальні мережі Facebook та Instagram у Європі. Про це пише видання IXBT.

Facebook та Instagram можуть закрити в Європі: у чому причина

Facebook та Instagram можуть закрити. Фото з відкритих джерел

У матеріалі вказується, що в даний момент компанія Meta обробляє та зберігає дані про користувачів у Сполучених Штатах Америки та Європі. У Meta кажуть, що обробка даних різних континентах має вирішальне значення її бізнесу. Однак, нові європейські закони вимагають, щоб зберігання та обробка даних користувачів здійснювалася тільки на європейських серверах.

Як пише ЗМІ, на даний момент Meta не відповідає новим європейським правилам, що теоретично може призвести до того, що такі популярні соціальні мережі, як Facebook та Instagram, будуть закриті в Європі.

"Якщо нова трансатлантична система передачі даних не буде прийнята, і ми не зможемо продовжувати покладатися на SCC або інші альтернативні засоби передачі даних з Європи в США, ми, ймовірно, не зможемо запропонувати ряд наших найважливіших продуктів і сервісів, включаючи Facebook і Instagram, у Європі", — передає видання слова Мета, зазначені у звіті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Ляшко озвучив прогноз захворюваності на COVID-19 в Україні на найближчі два тижні. Починаючи з сьомого тижня року, захворюваність може почати стабілізуватися і знижуватися.

Також сайт "Коментарі" писав про те, які психологічні пастки заважають вибратися з бідності. Експерти розповіли, що часом люди самі блокують собі вихід із бідності та злиднів за допомогою психологічних особливостей: чого треба позбутися.

Читайте також про те, п'яти зонах на тілі, які видають справжній вік жінки. Виявляється, на тілі жінки є кілька зон, які можуть видати справжній вік: що потрібно знати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини