Головна Новини HI-tech технології Facebook оголосить переможця президентських перегонів в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook оголосить переможця президентських перегонів в США

Facebook буде маркувати пости кандидатів в президенти з посиланням на свій інформаційний центр

6 листопада 2020, 13:21
Поділіться публікацією:

Facebook планує помістити ім'я переможця президентських виборів в США в топ Facebook і Instagram, як тільки це буде заявлено більшістю ЗМІ. За словами представника Facebook Тома Рейнольдса, компанія також буде маркувати пости кандидатів в президенти з посиланням на свій інформаційний центр для голосування.

Facebook оголосить переможця президентських перегонів в США

Facebook назве переможця виборів у США

Компанія планує "показувати ім'я кандидата в повідомленнях у верхній частині Facebook і Instagram. У них буде повідомлятися: "Імовірний президентський переможець — <ім'я> є передбачуваним переможцем президентських виборів в США у 2020 році", — пояснив Рейнольдс в електронному листі.

Рейнольдс додав, що Facebook буде покладатися на "думку Reuters, а також на незалежні служби засобів масової інформації, включаючи ABC News, CBS News, Fox News, NBC News, CNN і Associated Press, щоб визначити, коли буде оголошено переможця на виборах президента".

Facebook раніше оголошував про кілька кроків, які він робить перед 3 листопада, щоб зменшити поширення дезінформації на своїх платформах. З вівторка компанія ввела безстрокову заборону на політичну рекламу в США і заморозила продажу політичної реклами перед виборами, зокрема заборонивши рекламу, в якій будь-який з кандидатів помилково повідомляв про свою перемогу. У четвер Facebook видалив групу з 300 000 осіб під назвою "Зупинити злодійство" через "тривожні заклики до насильства з боку членів групи" і заблокував кілька хештегів, пов'язаних з необгрунтованими заявами про фальсифікації результатів виборів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook закликає користувачів до вакцинації проти грипу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини