Головна Новини HI-tech технології Facebook Messenger може похвалитися новим логотипом
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook Messenger може похвалитися новим логотипом

Чергові зміни повинні ще більше інтегрувати Facebook та Instagram

14 жовтня 2020, 23:42
Поділіться публікацією:

Додаток для обміну повідомленнями Facebook Messenger оновлює свій логотип і додає деякі нові функції. Компанія впроваджує нові теми чату, крім стікерів для селфі і режиму зникнення, в рамках своєї ініціативи по з'єднанню користувачів Facebook з користувачами в Instagram. Про це повідомляє The Verge.

Facebook Messenger може похвалитися новим логотипом

Facebook Messenger оновив логотип

Візуальне оновлення призначене для того, щоб "відзначити нашу подальшу еволюцію від простого способу повідомлення друзям в Facebook", — написав у своєму блозі віце-президент з обміну повідомленнями Стен Чудновський. Значок замінює суцільний синій колір градієнтом від синього до рожевого, більше в стилі Instagram.

"Наш новий логотип відображає зрушення в майбутнє обміну повідомленнями, більш динамічний, захоплюючий і інтегрований спосіб залишатися на зв'язку з людьми, з якими ви близькі", — додає Чудновський.

Оновлення передбачають появу селфі-стікерів, які дають можливість користувачам додавати значки до своїх зображень, а в режимі зникнення чати зникають. Очікується, що найближчим часом міжпрограмне спілкування з Instagram стане доступне користувачам Північної Америки.

Facebook оголосив про оновлення в вересні, як про найбільшу інтеграцію обміну повідомленнями. У той час як Messenger вже дозволяє користувачам дивитися відео з друзями, Facebook працює над подальшим підключенням користувачів. Цей крок є частиною плану генерального директора Марка Цукерберга по зосередженню більшої уваги на приватних комунікаціях, а не на публічних платформах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook заблокував рекламу овоча, назвавши її "відверто сексуальною".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини