Головна Новини HI-tech технології Євродепутати розповіли про новий закон, який торкнеться онлайн-платформ
commentss НОВИНИ Всі новини

Євродепутати розповіли про новий закон, який торкнеться онлайн-платформ

Депутати Європарламенту розповіли про закон, який буде представлений у грудні

21 жовтня 2020, 13:58
Поділіться публікацією:
Європейський парламент закликає до створення орієнтованих на майбутнє правил щодо цифрових послуг, включаючи онлайн-платформи і торгові майданчики. Також депутати закликають до створення механізму боротьби з незаконним контентом в Інтернеті. Про це повідомляє European Parliament News.
Депутати Європарламенту схвалили два окремі звіти про "законодавчі ініціативи", які закликають Комісію усунути поточні недоліки в онлайн-середовищі у своєму пакеті Закону про цифрові послуги (DSA), який повинен бути представлений в грудні.
Поточні правила ЄС для цифрових послуг залишилися в основному незмінними з моменту прийняття директиви про електронну торгівлю двадцять років тому. За допомогою майбутнього пакету Європейський Союз прагне сформувати цифрову економіку на рівні ЄС, а також встановити стандарти для решти світу, як це було зроблено стосовно захисту даних.
За словами депутатів Європарламенту, всі постачальники цифрових послуг, засновані в третіх країнах, повинні дотримуватися правил DSA, якщо їхні послуги також націлені на споживачів або користувачів у ЄС.
Парламент закликає проводити чітке розходження між незаконним контентом і шкідливим контентом (режим юридичної відповідальності повинен стосуватися "незаконного контенту" тільки відповідно до визначення в законодавстві ЄС або національному законодавстві).
Майбутній DSA повинен також надавати право на анонімне використання цифрових послуг, коли це можливо. Нарешті, щоб забезпечити дотримання нових правил, Комісія повинна оцінити варіанти створення європейського юридичної особи для моніторингу та накладення штрафів.
Як повідомляло видання "Коментарі", Єврокомісія затвердила нову цифрову стратегію.

Євродепутати розповіли про новий закон, який торкнеться онлайн-платформ

Європарламент прийме закон про цифрові послуги



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини