Головна Новини HI-tech технології Електронний паспорт знову з'явився в "Дії": чи можна показувати е-документ на блокпостах
commentss НОВИНИ Всі новини

Електронний паспорт знову з'явився в "Дії": чи можна показувати е-документ на блокпостах

У "Дії" знову запрацювали цифрові паспорти

16 березня 2022, 12:23
Поділіться публікацією:

Цифрові паспорти повернулися в додаток "Дія". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву в середу, 16 березня, опублікували в Телеграм-каналі застосунку.

Електронний паспорт знову з'явився в "Дії": чи можна показувати е-документ на блокпостах

Додаток "Дія" - фото з відкритих джерел

"Якщо у вас зник закордонний паспорт чи ID-картка в "Дії", зайдіть у застосунок ще раз — вони повернулися. Це означає, що Єдиний державний демографічний реєстр знов під'єднано до "Дії", — йдеться в повідомленні "Дії".

Зазначається, що цифровий паспорт у "Дії" можна використовувати в Україні так само, як і паперовий або пластиковий.

У "Дії" наголошують, що з електронним паспортом можна проходити блокпости й показувати паспорт у застосунку поліції.

"Нагадаємо, що ми перші у світі прирівняли електронний паспорт до звичайного. Ви можете його використовувати навіть для перетину кордону в Польщі та Молдові. Проте в інших країнах все ж знадобиться фізичний закордонний паспорт. Будьте уважні!" — зазначили в повідомленні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Сумщині під час евакуації людей окупанти зупинили колону, виставивши людям свої вимоги. У Сумській області протягом усього дня 15 березня діяв "зелений коридор", яким евакуювалися мирні жителі. Одну з колон, що вирушала з Тростянця, контрольованого ворожими силами, зупинили окупанти.

Також "Коментарі" писали, що Головнокомандувач ЗСУ повідомив стратегічне завдання української армії.

Читайте на порталі "Коментарі": у Зеленського розповіли, на що підуть 300 млрд доларів РФ, зарезервованих для України. Йдеться про кошти від за Центральний банк Росії, які є рахунках поза РФ. Після запровадження безпрецедентних санкцій проти РФ ці кошти надходитимуть до українського бюджету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/diia_gov/1881
comments

Обговорення


Новини