Головна Новини HI-tech технології Двері перетворяться в дисплеї: LG працює над інноваційною технологією
commentss НОВИНИ Всі новини

Двері перетворяться в дисплеї: LG працює над інноваційною технологією

"Розумні" двері LG будуть засновані на прозорих OLED-екранах

9 грудня 2020, 18:57
Поділіться публікацією:

LG Electronics оголосила про підписання меморандуму про взаєморозуміння з ASSA ABLOY Entrance Systems, відомим шведським виробником автоматичних дверних систем для комерційних і житлових будівель.

Двері перетворяться в дисплеї: LG працює над інноваційною технологією

ФОТО: SlashGear

Першим плодом співпраці сторін стануть розсувні двері, які будуть представляти собою гігантські прозорі органічні дисплеї з світлодіодів (OLED). На цих панелях можуть відображатися рекламні банери, повідомлення, корисна інформація і так далі.

Завдяки прозорості користувачі можуть бачити зображення на дверях і що знаходиться за ними. Зрозуміло, власники будівель, торгових центрів і різних салонів краси зможуть змінювати зображення на панелях на свій розсуд: для цього буде використовуватися спеціалізована система управління контентом.

"Розумні" двері будуть засновані на прозорих OLED-екранах 55EW5G. Вони мають діагональ 55 дюймів і роздільну здатність 1920 x 1080 пікселів. Кожен лист розсувних дверей буде складатися з декількох таких ширм.

Відзначимо, що нове рішення має хороші робочі характеристики. Дисплеї захищені загартованим склом, відрізняються високою міцністю і стійкістю до фізичних дій.

Як повідомляло видання "Коментарі", LG повідомила, коли представить власний складаний смартфон. Компанія працює над складним смартфоном з гнучким екраном під кодовою назвою Project B ще в липні. Тоді повідомлялося, що проект перейшов в стадію прототипування, а випуск серійної моделі запланований на початок 2021 року. Тепер стали відомі більш точні дати — березень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини