Головна Новини HI-tech технології Додаток Samsung дозволить знайти загублені гаджети
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаток Samsung дозволить знайти загублені гаджети

Samsung планує поліпшити додаток, щоб можна було відшукати будь-яку річ, а не тільки гаджети

30 жовтня 2020, 17:52
Поділіться публікацією:

Корейський технологічний гігант Samsung випускає новий додаток під назвою SmartThings Find, який дозволить користувачам легко знаходити свої пристрої Galaxy. Додаток дозволить знайти смартфони Galaxy, Galaxy Watch, планшет і навіть навушники. Тепер компанія просунула додаток для глобальної аудиторії. Про це повідомляє видання GIZMochina.

Додаток Samsung дозволить знайти загублені гаджети

ФОТО: jhalak

Згідно з даними, опублікованими компанією, додаток SmartThings Find використовує Bluetooth Low Energy (BLE) і надширокосмугові технології для визначення місцезнаходження пристрою Galaxy, який користувач намагається знайти. Після того, як пристрій виявлено, він подає сигнал, щоб вказати, де знаходиться.

Як тільки користувач наближається до пристрою, він може вибрати, чи буде гаджет "дзвонити", чи він може використовувати опцію пошуку поблизу на основі AR, яка показує кольорову графіку, яка стає більш інтенсивною, коли користувач наближається до пристрою, який шукає. Крім того, призначені для користувача дані зашифровані і захищені, тому місцезнаходження пристрою відомо тільки його власнику.

Samsung планує розширити функції за рахунок включення таких рішень, як теги відстеження, щоб власники могли знаходити і інші речі, а не тільки пристрої Galaxy.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Сеулі помер глава Samsung.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини