Головна Новини HI-tech технології Чому TikTok регулярно видаляє відеоролики про криптовалюту
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому TikTok регулярно видаляє відеоролики про криптовалюту

Більшість заблокованих роликів – освітні, а їх автори не отримують оплати за просування контенту

26 серпня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

TikTok змінив свою політику. Тепер впливові особи криптовалюти розглядають можливість переходу на конкуруючі платформи. Як повідомляє CNBC, останнім часом TikTok регулярно видаляє відеоролики про криптовалюту без пояснень причин. При цьому деяким авторам блокують облікові записи.

Чому  TikTok регулярно видаляє відеоролики про криптовалюту

TikTok, фото з відкритих джерел

Видання повідомляє, що більшість заблокованих роликів – освітні, а їх автори не отримують оплати за просування контенту.

З липня відомо, що TikTok почав використовувати алгоритм, який автоматично блокує ролики, що порушують правила платформи. Також сервіс заборонив просувати у відео фінансові послуги, в тому числі криптовалюту, без помітки про брендований контент.

Творці криптовалютного вмісту TikTok стверджують, що вони просто намагаються розповісти споживачам про ринок, що розвивається, кажуть, що зазнали сильних ударів від швидких змін у компанії соціальних медіа. 

TikTok відмовився коментувати звіти авторів. Натомість речник вказав CNBC на сторінку з рекомендаціями спільноти компанії. Прессекретар не уточнив, які принципи порушують творці крипто.

Коли відео видаляють із TikTok, творці стверджують, що отримують сповіщення про те, що вони порушили правила спільноти. Іноді в ньому зазначається, що вони розміщували вміст, що стосується "незаконної діяльності та товарів, що регулюються законом". Вказівки не оновлювалися з грудня, хоча TikTok впровадив свою нову функцію виявлення понад місяць тому, коли автори стверджують, що видалення активізувалося.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що TikTok блогерка трагічно загинула під час знімання нового відеоролика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини