Головна Новини HI-tech технології Чому ми повинні найняти саме вас: Білл Гейтс підказав оригінальну відповідь на популярнне питання
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому ми повинні найняти саме вас: Білл Гейтс підказав оригінальну відповідь на популярнне питання

Білла Гейтса запитали, як би він проходив співбесіду, якби наймався на роботу в Microsoft

22 жовтня 2020, 13:22 comments2540
Поділіться публікацією:

Співбесіда при прийомі на роботу — це частина робочої культури, від якої неможливо піти. Звичайно, багато хто з нас хоче влаштуватися на роботу із солідною зарплатою, і одне з питань, яке нам часто задають: "Чому ми повинні вас найняти?".

Чому ми повинні найняти саме вас: Білл Гейтс підказав оригінальну відповідь на популярнне питання

Порали від Біла Гейтса

У кожного з нас буде своя відповідь на нього, в залежності від наших знань і досвіду. Те ж питання нещодавно було поставлене Біллу Гейтсу, який створив одну з найбільших технологічних компаній на планеті. Він дав цікаву пораду щодо того, як слід відповідати на це питання.

Під час інтерв'ю в прямому ефірі CNN зірка НБА Стеф Каррі запитав Гейтса: "Припустімо, ви проходите співбесіду на посаду молодшого інженера в Microsoft, сидячи в залі очікувань або на відеозустрічі в 2020 році. Чому ми повинні вас найняти?". Гейтс дав досить проста і зрозуміла відповідь.

"Ви повинні поглянути на код, який я написав. Ви знаєте, я трохи божевільний. Я пишу програми, що виходять за рамки тих уроків, які я відвідував, і думаю, що з часом став кращим, тому подивіться, наскільки я амбітний. Я дійсно думаю, що можу добре працювати з людьми, я можу трохи різко критикувати їх код, але в цілому мені подобається бути в команді, мені подобаються амбітні цілі. Мені подобається думати про те, як ми можемо передбачити майбутнє. Програмне забезпечення — це круто, і я хочу брати участь", — відповів Гейтс.

Каррі недавно почав нову серію інтерв'ю на своєму каналі YouTube. Він обговорив з співзасновником Microsoft пандемію коронавируса і роль нинішніх технологій. Гейтс підкреслив один важливий момент — відмінність у типах робочих ролей, які у нас є. Наприклад, деякі з нас продовжують отримувати зарплату, працюючи на зручних диванах. З іншого боку, люди, що працюють в ресторанах, не отримують достатньо робочого часу і не мають можливості заробляти гроші.

Гейтс був одним з тих, хто попереджав, що така ситуація може постукати в наші двері, але навіть він визнав, що "не розумів, наскільки це буде несправедливо".

Як повідомляло видання "Коментарі", Білл Гейтс назвав тести на COVID-19 марною тратою часу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини