Головна Новини HI-tech технології Чоловік здійснив політ над Альпами за допомогою чудо-костюма (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік здійснив політ над Альпами за допомогою чудо-костюма (ВІДЕО)

Екстремал летів над австрійськими Альпами на швидкості 300 кілометрів на годину

11 листопада 2020, 10:54
Поділіться публікацією:








Спеціальний костюм дозволяє парити в повітрі зі швидкістю 300 кілометрів на годину. Унікальна розробка відомої компанії під назвою Wing suit вже викликала інтерес у багатьох по всьому світу. Справа полягає в тому, що конструкція спеціального костюма дає можливість потоку повітря наповнювати "крила" між ногами, руками та тілом пілота. Своєю чергою, в останнього є можливість контролювати політ і маневрувати.

Чоловік здійснив політ над Альпами за допомогою чудо-костюма (ВІДЕО)

ФОТО: Poznamka

Учасником експериментального польоту став екстремал Петер Сальцманн. Спочатку провести випробування планували в Південній Кореї над трьома хмарочосами в місті Пусан, однак пандемія COVID-19 внесла свої корективи, від ідеї довелося відмовитися. Локація змінилася, і місцем проведення польоту стали Австрійські Альпи.

Саме там чоловік вистрибнув з вертольота на висоті 3000 метрів, і довів, що костюм таки працює і є дуже успішною розробкою.


Як повідомляло видання "Коментарі", швейцарець Ів Россі злетів у повітря, використавши ранець-крило. Нова розробка дозволяє людині відірватися від землі за допомогою турбінного двигуна Jetcat P550. Він встановлюється по двоє на кожному крилі. Вони забезпечують досить вертикальної тяги, яка дозволяє злетіти вгору зі швидкістю 180 км / год.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини