Головна Новини HI-tech технології Apple відкриє свій перший магазин на воді
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple відкриє свій перший магазин на воді

Новий магазин Apple буде плавати в водах затоки Марина-Бей

25 серпня 2020, 14:16
Поділіться публікацією:

Технологічний гігант Apple скоро відкриє свій найунікальніший магазин в Сінгапурі. Він стане першим у світі магазином Apple на воді. Про це повідомляє інформаційне видання The Online Citizen.

Apple відкриє свій перший магазин на воді

Третій магазин Apple в місті-державі відкриється на території готельного комплексу Marina Bay Sands. Він буде являти собою круглу сферу, яка буде плавати в водах затоки Марина-Бей. Вночі будівля буде підсвічена синім кольором і логотипом компанії Apple. Дата відкриття магазину залишається невідомою.

"Apple Marina Bay Sands скоро прибуде до Сінгапуру для відкриття першого у світі магазину Apple на воді", — сказав представник Apple. У повідомленні також йдеться, що новий магазин допоможе сінгапурцям не тільки "вловлювати свої ідеї і захоплення", але також "досліджувати, об'єднуватися і створювати щось нове".

Перший в Сінгапурі магазин Apple був відкритий у 2017 році, він розташований в торговому центрі Knightsbridge на Орчард-роуд. Другий магазин знаходиться в аеропорту Jewel Changi, який був відкритий в липні минулого року. У глобальному плані це буде 512-й магазин Apple.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple загрожує популярному розробнику відеоігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини