Головна Новини HI-tech технології Apple відклала запуск функції посилення захисту дітей від насильства
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple відклала запуск функції посилення захисту дітей від насильства

Apple планувала додати нові функції для захисту дітей в iOS 15 iPadOS 15 watchOS 8 і macOS Monterey на релізі нових ОС

7 вересня 2021, 01:00
Поділіться публікацією:

Після шквалу критики сканування фотографій iCloud на дитячу порнографію, Apple відклала її запуск на невизначений термін. Про це повідомляє американське видання 9to5Mac з посиланням на відповідь компанії. Як відомо, нещодавно Apple оголосила про нові можливості для захисту безпеки дітей під час користування iPhone, iPad і Mac. Йдеться про введення функції посилення захисту дітей від насильства. Однак в компанії запевняють, що ніхто не переглядатиме приватні фото користувачів на наявність дитячої порнографії.

Apple відклала запуск функції посилення захисту дітей від насильства

Apple (фото з відкритих джерел)

Відзначимо, що Apple планувала додати нові функції для захисту дітей в iOS 15 iPadOS 15 watchOS 8 і macOS Monterey на релізі нових ОС, який відбудеться у вересні. Спочатку нововведення торкнулися б користувачів в США.

Однак ТехноГігант врахував негативні відгуки клієнтів і правозахисних організацій і вирішив відкласти запуск на невизначений термін.

"Минулого місяця ми оголосили про плани додавання функцій для захисту дітей від злочинців, які використовують засоби комунікації для їх вербування і незаконної експлуатації, а також обмежити поширення матеріалів сексуального насильства над дітьми. Грунтуючись на відгуках клієнтів, правозахисних організацій, дослідників та інших осіб, ми вирішили виділити додатковий час, щоб зібрати інформацію та внести поліпшення, перш ніж запускати ці критично важливі функції захисту дітей", — йдеться в заяві Apple.

Нагадаємо, американська компанія Apple випустила нову версію для своєї операційної системи iOS. У новинці розробники виправляють помилки, які могли виникати у користувачів минулій версії. Апдейт під назвою 14.7.1 вийшов як для iOS, так і для операційної системи, встановленої на планшетних комп'ютерах Apple iPad OS.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини