Головна Новини HI-tech технології Американці навчились майнити криптовалюту прямо у автомобілі Tesla: як це працює
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці навчились майнити криптовалюту прямо у автомобілі Tesla: як це працює

Прибутковість майнінгу за допомогою Tesla залежить від року випуску автомобіля

11 січня 2022, 12:16
Поділіться публікацією:

Власники автомобілів Tesla відкрили для себе додаткову перевагу купівлі цих електромобілів. Підприємливі американці навчились майнити криптовалюту, за допомогою акумулятора електроавто. Про те, як це працює, публікує видання CNBC, передає портал "Коментарі".

Американці навчились майнити криптовалюту прямо у автомобілі Tesla: як це працює

Майнінг криптовалюти у Tesla. Фото з відкритиз джерел

У Сан-Франциско американець  Сірадж Раваль розповів про те, як майнити криптовалюту прямісінько у автомобілі Tesla. Отже, він запускає безкоштовне програмне забезпечення на своєму Apple Mac mini M1, тим часом комп’ютер підживлює, підключаючи інвертор до 12-вольтової розетки, розташованої на центральній консолі Tesla. Він також підключив графічні процесори до "хребта" своєї Tesla, живлячи ці машини від внутрішнього акумулятора авто. На видобутку ефіріуму йому вдавалось заробляти 800 доларів на місяць. Tesla у такому випадку стає звичайним джерелом живлення. Хоча таке використання автомобіля може позбавити власника автомобільної гарантії.

"Головна складова – це ціна електроенергії. Якщо дешевше робити це за допомогою електромобіля, то так і буде", – розповів Сірадж Раваль.

Майнінг криптовалют — це енергоємний процес, у якому машини по всьому світу вносять свої обчислювальні потужності в загальну мережу, щоб створювати нові монети та підтверджувати транзакції існуючих токенів. Вони роблять це, запускаючи спеціалізоване програмне забезпечення, яке хрустить складні математичні рівняння. Щоб взяти участь у майнінгу, по суті, все, що вам потрібно, це комп’ютер і потужність.

Нагадаємо, США є лідером у світі серед майнінгу криптовалют. Друге місце займає Казахстан. Щоправда, останнім часом повідомляється, що майнери планують покинути країну і перебратись до Сполучених Штатів. Причинами цього стали останні протести, відключення інтернету та підвищення податків.

Читайте також: У Києві побили та пограбували відомого журналіста: у якому він стані



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини