Головна Новини HI-tech технології Amazon розгорне масштабну доставку посилок за допомогою дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon розгорне масштабну доставку посилок за допомогою дронів

Доставка дронами ще не здійснюється, але Amazon активно тестує технологію

1 вересня 2020, 11:26
Поділіться публікацією:

Федеральне управління цивільної авіації заявило, що Amazon отримала федеральний дозвіл на експлуатацію свого парку дронів для доставки Prime Air, що стало важливою віхою, яка дозволяє компанії розширювати безпілотну доставку посилок. Про це повідомляє CNBC.

Amazon розгорне масштабну доставку посилок за допомогою дронів

Затвердження федерального дозволу надасть Amazon широкі привілеї "безпечно та ефективно доставляти пакети клієнтам", — йдеться в повідомленні агентства. Сертифікація проходить відповідно до частини 135 правил FAA, яка дає Amazon можливість перевозити майно на невеликих дронах "за межами прямої видимості" оператора.

Amazon заявила, що буде використовувати сертифікацію FAA, щоб почати тестування поставок клієнтам. Компанія заявила, що пройшла ретельну підготовку і представила докладні докази того, що її операції з доставки дронами безпечні, включаючи демонстрацію технології інспекторам FAA.

Amazon додала, що, хоча парк Prime Air не готовий негайно розгорнути масштабну доставку посилок, дрони активно літають і тестують технологію. Компанія зосередилася на доставці дронами, щоб швидше доставляти посилки членам Prime. З минулого року Amazon також вклала мільярди доларів в перехід від дводенної доставки до одноденної.

Amazon почала тестувати дрони доставки у 2013 році, прагнучи доставити посилки до порогу клієнтів за 30 хвилин або менше. У серпні 2019 року компанія подала петицію на затвердження цих планів у FAA. У своїй петиції Amazon заявила, що доставка буде здійснюватися в райони з низькою щільністю населення, а посилки будуть важити 2,5 кілограми або менше.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon створить мережу супутникового інтернету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини