Головна Новини HI-tech технології Airbus розробляє літаки з нульовим рівнем викидів
commentss НОВИНИ Всі новини

Airbus розробляє літаки з нульовим рівнем викидів

Airbus буде використовувати водень як основний паливний елемент для літаків

21 вересня 2020, 15:33
Поділіться публікацією:

Airbus представив три концептуальних проекти першого у світі комерційного літака з нульовим рівнем викидів, який може бути введений в експлуатацію до 2035 року. Про це повідомляє Daily Post.

Airbus розробляє літаки з нульовим рівнем викидів

Кожна з цих різних концепцій представляє свій підхід до досягнення польотів з нульовим рівнем викидів в наступному десятилітті, досліджуючи різні технологічні колії та аеродинамічні конфігурації. Оголошення було зроблено на #ZeroEmissionsDay, щоб продемонструвати сміливий порядок денний компанії та забезпечити участь авіаційної галузі в глобальному діалозі про нульових викидах.

"Це історичний момент для сектора комерційної авіації в цілому, і ми маємо намір відігравати провідну роль в найважливішому переході, який коли-небудь бачила ця галузь"

Очікується, що компанія Broughton буде в авангарді виробництва нових крил для літака, обраного для переходу Airbus до майбутнього з нульовим рівнем викидів.

Всі ці концепції покладаються на водень як основне джерело енергії — варіант, який, на думку Airbus, має виняткові перспективи в якості чистого авіаційного палива і, ймовірно, стане рішенням для аерокосмічної та багатьох інших галузей промисловості для досягнення кліматично нейтральних цілей.

Як повідомляло видання "Коментарі", Airbus побудує космічну вантажівку для польоту на Марс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини