Головна Новини HI-tech технології Airbnb заборонила проведення вечірок в орендованих квартирах
commentss НОВИНИ Всі новини

Airbnb заборонила проведення вечірок в орендованих квартирах

Користувачі квартир Airbnb не зможуть селитися групами понад 16 осіб і проводити вечірки

21 серпня 2020, 15:10
Поділіться публікацією:

Онлайн-майданчик для пошуку і короткострокової оренди приватного житла Airbnb заборонив домашні вечірки в рамках своїх зусиль щодо дотримання обмежень на збори через пандемію коронавірусу. Місткість приміщень буде обмежена до 16 осіб, за деякими винятками для деяких місць. Про це повідомило BBC.

Airbnb заборонила проведення вечірок в орендованих квартирах

Вечірки, організовані в приміщеннях Airbnb, спонукали Британську асоціацію готелів типу "ночівля зі сніданком" попередити, що це наражає на небезпеку багатьох людей. Фірма заявляє, що буде подавати судові позови, якщо гості або господарі порушать правила про заборону вечірок.

"Введення глобальної заборони на вечірки і заходи відповідає інтересам громадської охорони здоров'я", — йдеться в заяві Airbnb.

Компанія додала, що 73% її оголошень явно забороняють вечірки. Але деякі організатори дозволяють невеликі гулянки, на зразок святкування дня народження. Попри це, Airbnb визнала, що деякі з її гостей вирішили "перенести атмосферу барів і клубів в будинки, які іноді орендуються через наші платформи".

Airbnb раніше вже почав вводити більш суворі обмеження, заборонивши вечірки в будинках, які постійно створювали незручності в густонаселених районах. Щоб відповідати правилам соціального дистанціювання, вона також видалила фільтри пошуку "дружні до заходів" і "вечірки та заходи дозволені".

Як повідомляло видання "Коментарі", Airbnb скорочує близько 25% співробітників через пандемію коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини