Головна Новини HI-tech космос Virgin Galactic показала інтер'єр кабіни туристичного космоплану
commentss НОВИНИ Всі новини

Virgin Galactic показала інтер'єр кабіни туристичного космоплану

Космічні туристи вирушать в подорож на борту космоплану VSS Unity

29 липня 2020, 11:07
Поділіться публікацією:








Космічна компанія Virgin Galactic, що належить мільярдерові Річарду Бренсону, активно працює над запуском туристів у космос. Зараз компанія показала інтер'єр кабіни туристичного космоплана VSS Unity класу SpaceShipTwo. Virgin Galactic влаштувала віртуальну екскурсію космопланом та опублікувала відео на каналі в YouTube. Про це повідомляє ресурс Техно 24.

Virgin Galactic показала інтер'єр кабіни туристичного космоплану

Як кажуть в компанії, вони розробили дизайн, базуючись на досвіді космонавтів. Дизайн розробляли у співпраці з лондонським дизайнерським агентством Seymourpowell.

В салоні встановили автоматизоване освітлення, а також 16 камер, які будуть фіксувати все, що відбувається в польоті. Після прибуття туристи отримають ці фото, тож зможуть одразу поділитись ними у соцмережах.


У салоні встановлені крісла, які підходять як для перевантажень, так і для стану невагомості. Кожне крісло обладнане персональним екраном, на ньому турист зможе побачити дані про політ в режимі реального часу.

В кабіні також встановлено автоматичне освітлення, воно синхронізується із кожною фазою польоту. Також на кораблі є 12 ілюмінаторів, щоб туристи могли спостерігати за Землею.

Як повідомляло видання "Коментарі", Virgin Galactic продемонструвала космопорт для космічних туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини