Головна Новини HI-tech космос У NASA повідомили, коли астронавти повернуться на Землю
commentss НОВИНИ Всі новини

У NASA повідомили, коли астронавти повернуться на Землю

Астронавти Дуглас Херлі і Боб Бенкен повинні повернутися на Землю в серпні

10 червня 2020, 14:21 comments1580
Поділіться публікацією:

Космічний корабель SpaceX Crew Dragon, швидше за все, повернеться на Землю в серпні, остаточно завершивши випробувальний політ на Міжнародну космічну станцію з астронавтами NASA Дугласом Херлі і Бобом Бенкеном, повідомили у вівторок високопоставлені представники космічного агентства NASA.

У NASA повідомили, коли астронавти повернуться на Землю

Точний графік повернення Херлі та Бенкена на Землю буде залежати від декількох факторів, таких як продуктивність космічного корабля Crew Dragon, хід їх роботи на космічній станції і погодні умови в зонах посадки капсули в Атлантичному океані і в Мексиканській затоці. Про це повідомив Кен Бауерсокс, виконуючий обов'язки заступника адміністратора Управління з розвідки та експлуатації місії NASA.

У вівторок Бауерсокс заявив, що місія Crew Dragon Demo-2 — перша місія SpaceX з астронавтами — йде за планом, і капсула екіпажу працює добре з моменту її запуску на ракеті Falcon 9. Нагадаємо, запуск пройшов 30 травня з космічного центру Кеннеді. Космічний корабель Crew Dragon зістикувався з космічною станцією через один день.

Успішний старт Crew Dragon ознаменував закінчення майже дев'ятирічної перерви в запусках астронавтів на орбіту з території США після списання космічного корабля в 2011 році. Перед запуском офіційні представники NASA заявили, що випробувальний політ Crew Dragon може тривати від одного до чотирьох місяців, залежно від низки технічних і погодних факторів.

Як повідомляло видання "Коментарі", араби вперше заявили про свої претензії на Червону планету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини