Головна Новини HI-tech космос Стало відомо, коли Ілон Маск відправить першу людину на Марс
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Ілон Маск відправить першу людину на Марс

До Червоної планети людей відправить надсучасна ракета Starship

2 грудня 2020, 10:00
Поділіться публікацією:

Ілон Маск розповів, коли збирається відправити людину на Марс. Про це повідомило видання CNBС.

Стало відомо, коли Ілон Маск відправить першу людину на Марс

Стало відомо, коли Ілон Маск відправить першу людину на Марс. Фото: 24gadget

Генеральний директор SpaceX впевнений, компанія висадить перших людей на Марс до 2026 року. Якщо точніше, через 4-6 років.

Попри це Маск повідомив, що існує величезна кількість ризиків, пов’язаних з цією подією.

Бізнесмен заявляє, що втілити план в реальність допоможе ракета Starship, яка ще знаходиться в розробці. Космічний транспорт виготовлятиметься з нержавіючої сталі та зможе вміщувати в собі до 100 людей одночасно.

Starship буде ракетою багаторазового використання. Вона стане альтернативою комерційного літака. Коштуватиме таке задоволення дорого, але політ проходитиме відносно швидко.

Раніше Ілон Маск розповідав, як будуть жити перші колоністи на Марсі. За його словами, першим жителям Марса, швидше за все, доведеться не відходити далеко від баз, щоб вижити. За допомогою тисячі космічних кораблів Starship — 100 з яких повинні будуть перевозити 100 тонн вантажу кожні два роки — можна створити "стійке марсіанське місто".

За словами гендиректора SpaceX, тераформувати (змінити кліматичні умови планети) Марс поки не вдасться. Тому атмосфера планети ще довго буде недоступною для вільного життя людей.

Також сайт “Коментарі” повідомляв, що винахідник і засновник компанії Tesla Ілон Маск збільшив свої статки та піднявся до другого місця в списку найбагатших людей світу. Його прибутки перевищили розмір капіталів Білла Гейтса (127,7 млрд доларів) і на сьогодні становлять 127,9 млрд. Піднятися на вершину Маску допоміг різкий стрибок вартості акцій Tesla, які менш ніж за рік подорожчали на 520%.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини