Головна Новини HI-tech космос Невідомий науці: вчені виявили загадковий об'єкт у нашій галактиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомий науці: вчені виявили загадковий об'єкт у нашій галактиці (ФОТО)

Невідомий об'єкт, який викидає енергію в космос, знаходиться на відстані 4 тисячі світлових років від Землі

27 січня 2022, 13:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У нашій галактиці було виявлено об'єкт, який невідомий науці. Про це пише видання ВВС.

Невідомий науці: вчені виявили загадковий об'єкт у нашій галактиці (ФОТО)

Зоряне небо. Фото: Pixabay

Як стало відомо, австралійські астрономи зробили наукове відкриття. Їм є об'єкт, що обертається, не схожий на жоден з раніше виявлених у космосі.

У матеріалі зазначається, що вперше невідоме небесне тіло було зафіксовано студентом університету. Він встановив, що об'єкт викидає енергію раз на 18 хвилин. При цьому викид триває рівно шістдесят секунд.

За словами дослідників, раніше їм уже доводилося спостерігати за об'єктами, які таким чином відправляють радіовипромінювання в космос, проте особливістю джерела енергетичних променів є "включення" рівно на одну хвилину. Науковці зазначили, що таких об'єктів вони ще не бачили.

Провівши аналіз даних, з'ясувалося, що джерело знаходиться на відстані приблизно чотирьох тисяч світлових років від нас. Він має сильне магнітне поле та ще дуже яскравий.

Вчені збираються продовжувати дослідження, щоб з'ясувати, чим саме цей об'єкт. Серед припущень – нейтронна зірка та білий карлик.

Невідомий науці: вчені виявили загадковий об'єкт у нашій галактиці (ФОТО) - фото 2

Місце, де знайшли загадковий об'єкт. Фото: ICRAR/CURTIN

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що космічний апарат американського відомства NASA продовжує знаходити загадкові сліди на Марсі. Вчені вважають, що їх можуть залишати каміння під час місцевих землетрусів. За час спостережень було знайдено понад чотири тисячі таких візерунків. Довжина деяких із них могла становити близько двох із половиною кілометрів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на поверхні Червоної планети знайшли каміння незвичайного кольору. Фахівці намагаються з'ясувати, як ці об'єкти набули такого забарвлення і чому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини