Головна Новини HI-tech космос NASA показало, як виглядає дивна особливість поверхні Марса (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало, як виглядає дивна особливість поверхні Марса (ФОТО)

У відомстві зазначили, що лінії і кольору на фотографії, нагадують абстрактну картину

7 вересня 2021, 10:38 comments1484
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське Національне управління з аеронавтики і дослідженню космічного простору показало фотографії поверхні червоної планети. Знімок був опублікований на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Instagram.

NASA показало, як виглядає дивна особливість поверхні Марса (ФОТО)

Марс. Фото з відкритих джерел.

Повідомляється, що зображення були отримані за допомогою обладнання, яке встановлено багатофункціональної автоматичної міжпланетної станції NASA під назвою Mars Reconnaissance Orbiter.

Подібно до того, як вода і лава можуть залишати свої сліди на ландшафті, вітер також є надзвичайно потужною і руйнівною силою. Як демонструють дані зображення однієї з найбільших долин на Марсі, яке є сухим річковим руслом, вітер формує поверхню Червоної планети.
Як зазначили у відомстві, лінії і кольори на фотографії, нагадують абстрактну картину.
NASA показало, як виглядає дивна особливість поверхні Марса (ФОТО) - фото 2
Фото: NASA / JPL / UArizona.
Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що астрономі зафільмували один з найяскравіших об'єктів в нічному небі. Фотографія галактики Центавр А, яка знаходиться на відстані 13 мільйонів світлових років від нас, була отримана завдяки телескопу обсерваторії Серро-Тололо. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що марсохід NASA добув зразок гірської породи на червоній планеті. Робот завдяки своєму обладнанню, висвердлив отвір в камені, який отримав назву Рошетт. Отримані зразки були поміщені в спеціальну трубку і заховані в корпусі ровера. В майбутньому вони будуть відправлені на нашу планету. У відомстві показали нові фотографії з Марса. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини