Головна Новини HI-tech космос NASA показало, як Токіо виглядає з космосу під час Олімпіади (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало, як Токіо виглядає з космосу під час Олімпіади (ФОТО)

Астронавт сфотографував столицю Японії з МКС

28 липня 2021, 15:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське відомство NASA показало, як виглядає з космосу столиця Японії під час Олімпіади. Фотографія була опублікована на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Instagram.

NASA показало, як Токіо виглядає з космосу під час Олімпіади (ФОТО)

Міжнародна космічна станція. Фото: nasa.gov

Астронафт Шейн Кімбро, який знаходиться на борту Міжнародної космічної станції, зробив захоплююче фото Токіо під час проведення Олімпійських ігор-2020.

"Олімпійські ігри осявають ніч", — підписав фотографію Шейн Кімбро.

NASA показало, як Токіо виглядає з космосу під час Олімпіади (ФОТО) - фото 2

Фото: NASA / Shane Kimbrough

Для довідки: 23 липня в японській столиці почалися літні Олімпійські ігри-2020. Вони носять таку назву через те, що в минулому році їх не вдалося провести через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19. Всього буде розіграно 339 медалей у 33 різних спортивних дисциплінах.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що стало відомо, чому Олімпіада в Токіо стартувала ще до офіційного відкриття. Відразу чотири види програми винесені вперед і стартували до офіційного запуску Ігор (23 липня). Вперше так вчинили у Барселоні в 1992 році — тоді на один день раніше запустили футбольний турнір. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що українська дзюдоїстка Дарина Білодід розповіла шокуючі подробиці підготовки до Олімпіади. Дівчині довелося пройти непростий шлях.

За її словами, останні три роки стали дуже важкими для неї. Вона зазначила, що особливо важким став останній рік. Через перенесення Олімпійських ігор їй довелося продовжувати готуватися і утримувати вагу. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини