Головна Новини HI-tech космос Над Тайванем спалахнув метеор: момент падіння вдалося зафільмувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Тайванем спалахнув метеор: момент падіння вдалося зафільмувати

Явище можна було спостерігати близько сорока секунд

9 липня 2021, 12:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Над Тайванем спалахнув метеор, який вдалося зафільмувати. Про це повідомляє видання The Watchers.

Над Тайванем спалахнув метеор: момент падіння вдалося зафільмувати

Над Тайванем спалахнув метеор. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в небі над Тайванем пролетіла велика вогняна куля. Повідомляється, що дане явище можна було спостерігати близько сорока секунд. Потім небесне тіло згоріло в атмосфері Землі.

Явище змогла зафіксувати тайванська астрономічна обсерваторія, яка розташована на горі Лулінь. На відео можна помітити, як вогненна куля спалахувала кілька разів, і з кожним разом ставала все яскравішою.

Для довідки: метеор — це явище, яке виникає при руйнуванні в атмосфері нашої планети метеорних тіл, наприклад, осколків астероїдів або комет. Слабкі метеори називають падаючими зірками, тоді як таке ж явище, але великої інтенсивності — болідами.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Сицилії відбулося нове виверження найактивнішого європейського вулкана — Етна. Під час даного явища стовп попелу піднявся на висоту близько п'яти кілометрів. Аеропорт, який знаходиться поблизу був змушений тимчасово припинити свою роботу через шару попелу, що утворився на злітно-посадковій смузі. У Мережі з'явилося безліч відео та фото, на яких зображено цю подію. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що на півдні Франції можна було спостерігати падіння великого метеорита. У Мережі з'явилися відео даного явища, яке зафіксувала камера відеоспостереження розташована в Каннах. Незабаром після появи болід повністю згорів в атмосфері нашої планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини