Головна Новини HI-tech космос Маск розповів про будівництво міста в космосі
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск розповів про будівництво міста в космосі

Спочатку на Марс відправлять всі матеріали та спорядження, після чого туди відправляться інженери, які і будуть робити планету доступною для людини

2 вересня 2020, 11:20 comments1296
Поділіться публікацією:

Один з найбагатших людей планети, гендиректор компанії SpaceX Ілон Маск заявив, що побудує місто на Марсі. Про це повідомляє видання Ars Technica.

Маск розповів про будівництво міста в космосі

Під час саміту винахідник заявив, що будівництво міста на Червоній планеті займе чимало часу. Втілити цю ідею в життя Маск планує до 2050-го, і вже через два роки його компанія почне перевозити всі необхідні матеріали.

"Ми повинні створити базу на Марсі, а потім побудувати місто і досягти того етапу, коли воно буде самодостатнім. Якщо у нас це вийде, то це буде дійсно великим досягненням", — говорить Маск.

Спочатку на Марс доставлять всі матеріали та спорядження, після чого туди відправляться інженери, які й будуть робити планету доступною для людини.
Нагадаємо, нейробіологічний стартап підприємця-мільярдера Ілона Маска Neuralink представив свиню на ім'я Гертруда, у якої в мозку протягом двох місяців знаходився комп'ютерний чіп розміром з монету. Це повинно стати першим кроком на шляху лікування хвороб у людей за допомогою аналогічного імплантату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини