Головна Новини HI-tech космос Космонавт показав, чим харчуються на МКС (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Космонавт показав, чим харчуються на МКС (Відео)

Тюбиків з їжею, про які нам розказували в дитинстві, на космічних кораблях вже немає

23 листопада 2020, 05:30 comments1276
Поділіться публікацією:

Російський космонавт Сергій Кудь-Сверчков відкрив таємницю та розповів, чим харчуються на Міжнародній космічний станції. Відповідне відео він опублікував у своєму твіттері.

Космонавт показав, чим харчуються на МКС (Відео)

Фото: Рopmech

Чоловік розвіяв головний міф, який з дитинства вводив в оману людей. Виявляється їжа  в тюбиках давно не використовується ні одною країною, яка відправляє спеціалістів в космос. 

Головний раціон космонавтів — сублімована сушка, звичайні консерви, хліб. Їжа знаходиться в індивідуальних упаковках. Упаковка для однієї людини розрахована на 16 днів. 

Окрім основного набору продуктів, в раціоні враховуються головні побажання космонавтів. Тому там можна знайти фрукти, соуси, молоко згущене, пюре з кураги, імбирне печиво, крекер, горіхи, соки, чай та какао, білугу та осетра, борщ та щі.

Сергій Кудь-Сверчков — бортінженер екіпажу космічного корабля “Союз МС-17”. Це його перший політ в космос. “Союз МС-17” запустили 14 жовтня 2020. В експедиції також беруть участь росіянин Сергій Рижиков, командир експедиції, а також американка Кетлін Рубінс, другий бортінженер.


Сайт “Коментарі” нагадує, що в Україні знімуть серіал про космос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини