Головна Новини HI-tech космос Користувач Google Maps знайшов на сайті "морського дракона"
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувач Google Maps знайшов на сайті "морського дракона"

Користувач Google Maps натрапив на того, що, на їхню думку, є «морським драконом», переглядаючи популярний сайт. Вони завантажили зображення на Reddit, але інші не були в цьому впевнені

24 вересня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Користувач Google Maps натрапив на "морського дракона", переглядаючи популярний сайт. Він завантажив зображення на Reddit, підписавши зображення "Знайшов морського дракона". Інші користувачі Google Maps прокоментували міфічну знахідку.

Користувач Google Maps знайшов на сайті "морського дракона"

На картах Google знайшли "морського дракона", фото з відкритих джерел

Цікава знахідка була зроблена всього через кілька днів після того, як хтось на Google Maps завантажив жахливе зображення того, що, за їхніми словами, могло бути "кракеном" на сайті.

Кракен — це морське чудовисько з грецької міфології, яке, як повідомляється, мало величезні розміри і силу. В оригінальному плакаті також передбачалося, що дивною знахідкою міг бути Ктулху, вигадана істота, побудована у вигляді гігантського восьминога, що мешкав у Тихому океані.

Користувачі прокоментували міфічну знахідку: "Я не знайомий з тим, як Google може демонструвати візуалізацію певних об'єктів через супутник, і чи були зареєстровані випадки вулканічних вивержень, але це не схоже на будь-яке судно, а його довжина змагається з максимальним зареєстрованим синім китом" , "Крутий, на мій погляд, більше схожий на змію", "Це скеля".

Чоловік, який побачив міфічну істота, не уточнив в якій частині світу він знайшов її. Але переконаний в тому, що на фото насправді є морський дракон.

Нагадаємо, портал "Коментарі" інформував, що а півночі Казахстану знайшли величезну пентаграму. Але тут немає ніякої містики. Дослідники сказали, що пентаграма насправді є обрисами парку, побудованого в формі радянської зірки. А от   і вона.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких туристичних місць можуть виникнути мурашки по шкірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини