Головна Новини HI-tech космос Компанія Virgin Galactic готує випробувальний космічний політ з екіпажем на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Virgin Galactic готує випробувальний космічний політ з екіпажем на борту

Випробувальний політ SpaceShipTwo пройде з двома людьми на борту

15 вересня 2020, 16:22
Поділіться публікацією:

Компанія Virgin Galactic здійснить запуск людей в космос в наступному місяці, якщо все піде за планом. Останній літальний апарат SpaceShipTwo компанії космічного туризму, відомий як VSS Unity, здійснив два випробувальних польоти з екіпажем в суборбітальний космос, спочатку в грудні 2018 року, а потім в лютому 2019 року. Про це повідомляє Space.com з посиланням на CNBC.

Компанія Virgin Galactic готує випробувальний космічний політ з екіпажем на борту

Virgin Galactic в даний час готується до свого наступного суборбітального випробувального польоту, який може початися вже 22 жовтня, повідомляє CNBC з посиланням на документи, подані минулого тижня в Федеральну комісію США по зв'язку. Деякі подробиці про політ повідомив Майкл Шитц з CNBC.

"Політ [22 жовтня] буде першим з двох, якими компанія космічного туризму планувала завершити випробування своєї системи космічного корабля SpaceShipTwo. На його борту має бути всього два пілоти-випробувачі"

Представник компанії Virgin Galactic додав, що дата 22 жовтня призначена для позначення початку вікна польоту, тому цілком можливо, що політ відбудеться незабаром після цього, написав Шитц. Virgin також планує чотиригодинні випробувальні польоти літака-носія SpaceShipTwo, WhiteKnightTwo, 1 і 7 жовтня.

Наступний космічний політ, коли б він не відбувся, буде першим, який вилетить з комерційного центру Virgin Galactic в Космопорті "Америка" в Нью-Мексико. Ті, що літали до теперішнього часу, злітали і приземлилися в повітряному і космічному порту Мохаве в Каліфорнії. 

Як повідомляло видання "Коментарі", китайці успішно випробували 3D-принтер в космосі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини