Головна Новини HI-tech космос Компанія SpaceX встановила новий рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія SpaceX встановила новий рекорд

SpaceX за допомогою ракети Falcon 9 вдалося вивести на навколоземну орбіту супутник SXM-7

14 грудня 2020, 11:15
Поділіться публікацією:

Компанії Ілона Маска SpaceX вдалося вивести на навколоземну орбіту супутник SXM-7, який належить підприємству Sirius XM Holdings. Прилад був відправлений на орбіту за допомогою ракети Falcon 9. Раніше за її участі було виконано шість подібних місій.

Компанія SpaceX встановила новий рекорд

SpaceX вивела на орбіту супутник SXM-7. Фото: twitter.com/SpaceX

Супутник успішно доправився до запланованого місця. Для його транспортування вистачило сорока хвилин.

Завдяки цій місії компанія SpaceX побила нові рекорди. Багаторазова ступінь ракети-носія здійснила 7 польотів за 652 дні (раніше це займало  807 днів). Також між 6 і 7 пуском пройшов рекордно короткий час – 56 днів (раніше – 99 днів).

Це двадцять п'ятий успішний ракетний пуск SpaceX в цьому році. До кінця 2020 компанія Ілона Маска планує провести ще три запуски. 

Місія розпочалася о 12.30 за місцевим часом поблизу Східного узбережжя Америки.

Нагадаємо, що прототип корабля Starship Ілона Маска зазнав аварії під час випробувань. Спочатку корабель перекинувся, перебуваючи в повітрі, а потім вибухнув на землі. Всього з моменту запуску до вибуху минуло кілька хвилин.

Космічний корабель Starship являє собою надважку ракету, яка призначена для перевезення людей на Місяць і Марс. SpaceX заявляє, що цей корабель зможе доставляти на навколоземну орбіту понад 100 тонн.

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що банк сперми у Південній Філадельфії пропонував клієнткам сперму Ілона Маска. Це виявилося шахрайством. Жертвами аферистів стало близько сотні жінок: як заміжніх, так і самотніх. Після викриття постраждали також і інвестори банка сперми, які вкладали гроші у його функціонування.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини