Головна Новини HI-tech космос Falcon Heavy Ілона Маска злетіла – це секретна місія космічних сил США
commentss НОВИНИ Всі новини

Falcon Heavy Ілона Маска злетіла – це секретна місія космічних сил США

США запускає супутники на орбіту Землі з секретною місією.

2 листопада 2022, 19:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Falcon Heavy – найбільша ракета носій компанії SpaceX, що належить Ілону Маску. Запуск відбувся 1 листопада, але конкретних деталей про місію практично немає. Тому американський канал CNN стверджує, що місія може мати секретні завдання.

Falcon Heavy Ілона Маска злетіла – це секретна місія космічних сил США

Запуск ракети Falcon Heavy. Фото з відкритих джерел

Ракета Ілона Маска стартувала о 9:41 ранку за східним часом з Космічного центру Кеннеді, що належить НАСА. Мета запуску полягає у доставлені на орбіту американських супутників для місії під кодовою назвою USSF-44.

Запуск пройшов вдало. Два ракетних прискорювачі повернулись і сіли на місце посадки, тоді як один, центральний, впав в океан, оскільки в ньому закінчилось паливо.

У відкритому доступі практично відсутня інформація про місію USSF-44. Командування космічних систем США повідомило лише, що Falcon Heavy виведе на орбіту кілька супутників, які пов’язані для відстеження об’єктів у космосі.

Американське видання CNN звернулось до Командування космічних систем та офісу міністра військово-повітряних сил США, але ті відмовились давати коментарі про ціль секретної місії.

Це перший запуск ракети Falcon Heavy з 2019 року. Тоді Ілон Маск відправив на ракеті Falcon Heavy свій автомобіль, який досі перебуває десь у космосі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск пропонував Україні шукати мир з Росією.

Також "Коментарі" писали про дані розвідки США, за якими стало відомо, що Іран планує постачати для Російської Федерації балістичні ракети у кількості близько 1000 одиниць. Окрім того, Ісламська Держава продовжує направляти до РФ свої дрони-камікадзе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

2 листопада 2022, 20:39

Вот молодцы в стране со свободным бизнесом и невысокими налогами, а в Украине тем временем война и куча олигархов при власти спровоцировавшей ее, и при народе нищем как в Зимбабве !


Новини