Головна Новини HI-tech роботи Роботи Boston Dynamics зустрічають Новий рік карколомним танцем (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Роботи Boston Dynamics зустрічають Новий рік карколомним танцем (ВІДЕО)

Роботи Boston Dynamics продемонстрували ще одну цікаву навичку

30 грудня 2020, 10:58
Поділіться публікацією:








Роботи Atlas і Spot від Boston Dynamics можуть багато чого: спринт, гімнастичні вправи, паркур, сальто назад, відкривати двері, щоб впустити своїх друзів, мити посуд і влаштовуватися на справжню роботу. Але останнє відео компанії додає ще один вражаючий трюк в репертуар роботів: запальні танцювальні рухи.

Роботи Boston Dynamics зустрічають Новий рік карколомним танцем (ВІДЕО)

Роботы Boston Dynamics станцювали. Фото: soyacincau.com

У відеоролику представлена ​​вся лінійка роботів Boston Dynamics — гуманоїдний Atlas, Spot у вигляді собаки і Handle, що жонглює коробкою — всі разом вони утворюють скоординований танець під пісню The Contours "Do You Love Me".

Це не перший раз, коли Boston Dynamics демонструє танцювальні навички своїх роботів: у 2018 році компанія показала відео свого робота Spot, що виконує "Людину, що біжить" в "Uptown Funk". Але нове відео виводить навички цих роботів на новий рівень. Вони показують чудеса на танцполі: плавно біжать, стрибають, човгають і крутяться в різних рухах.

Ситуація стає ще більш неймовірною в міру того, як все більше роботів з'являються, виступаючи в такій скоординованій танцювальній програмі, яка може осоромити танцювальні навички багатьох людей. У порівнянні з різкими рухами ітерації Atlas 2016 року нова модель виглядає майже як створення комп'ютерної графіки.


Як повідомляло видання "Коментарі", японські роботи-вовки будуть відлякувати ведмедів. В одному з міст Японії було встановлено кілька страхітливих роботів-вовків, які можуть рухатися і видавати жахливе виття в спробі запобігти нападу ведмедів. За даними видання The Guardian, в місті Такікава з'явилися два роботи "Вовк-монстр" після того, як у вересні в околицях помітили ведмедів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини