Головна Новини HI-tech роботи Ресторанний бізнес продовжує автоматизацію: робот навчився готувати 19 страв
commentss НОВИНИ Всі новини

Ресторанний бізнес продовжує автоматизацію: робот навчився готувати 19 страв

Робот Flippy буде розгорнутий в великих мережах закладів швидкого харчування

14 жовтня 2020, 18:25 comments1169
Поділіться публікацією:

Робототехнічна компанія Miso Robotics вивела на ринок робота Flippy, який здатний замінити частину персоналу на кухнях ресторанів, оскільки вміє готувати 19 страв і був створений з акцентом на великі мережі закладів швидкого харчування. Робот пройшов польові випробування в діючих ресторанах. Про це повідомляє News Break.

Ресторанний бізнес продовжує автоматизацію: робот навчився готувати 19 страв

Робот Flippy здатен приготувати 19 страв

На початку цього року компанія Miso представила оновлений Flippy ROAR, реагуючи на запити ресторанів тих, які сподіваються автоматизувати існуючі кухні. Справа в тому, що співробітники ресторанів часто знаходяться дуже близько один до одного і це порушує карантинні норми. Інженери Miso придумали рішення для забезпечення вільного простору за допомогою перевернутої рейки, встановленої під стандартною кухонною витяжкою. Конструкція дозволяє Flippy переміщатися по робочій зоні, при цьому обладнання не заважає людям.

Останні кілька років фаст-фуд знаходився під прицілом розробників автоматизації, при цьому сектор швидкої подачі піци лідирував завдяки інноваціям в приготуванні їжі і доставці. Такі компанії, як McDonald's, впровадили автоматизоване замовлення, і можна бути впевненим, що автоматизоване приготування їжі не відстає. Пандемія тільки збільшила ймовірність подальшої автоматизації даної сфери, оскільки ресторанна індустрія сподівається успішно розвиватися, незважаючи на нові реалії.

Слід зазначити, що під час пандемії робот Flippy поставляється з сертифікатом NSF International (NSF), що гарантує включення стандартів гігієни та чистоти в дизайн нових продуктів.

Як повідомляло видання "Коментарі", японці почнуть використовувати роботів для доставки пошти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини