Головна Новини HI-tech роботи Крутіше будь-якого фільму жахів: японські роботи-вовки будуть відлякувати ведмедів
commentss НОВИНИ Всі новини

Крутіше будь-якого фільму жахів: японські роботи-вовки будуть відлякувати ведмедів

Роботизовані вовки захистять сільські райони від ведмедів

13 листопада 2020, 01:15 comments1089
Поділіться публікацією:

Як повідомляє The Guardian, в одному і міст Японії було встановлено кілька страхітливих роботів-вовків, які можуть рухатися і видавати виття, від якого застигає кров, в спробі запобігти нападу ведмедів. За даними видання, в місті Такікава з'явилися два робота "Вовк-монстр" після того, як у вересні в околицях помітили ведмедів.

Крутіше будь-якого фільму жахів: японські роботи-вовки будуть відлякувати ведмедів

Роботи-вовки відлякають ведмедів

За даними японської телекомпанії NHK News, в сільських районах країни почастішали випадки появи ведмедів. Десятки атак, дві з яких закінчилися смертельним результатом, спонукали чиновників встановити двох штучних вовків.

У роботів чотири "ноги", покрите хутром тіло і червоні очі, які світяться. Їх детектори руху можуть попереджати їх про будь-яких ведмедів поблизу, викликаючи один з 60 різних звуків. Як повідомляє The Guardian, виробник роботів, який створював цих роботизованих вовків, продав 70 таких роботів всього за два роки.

"Я сподіваюся, що це допоможе створити середовище, в якому люди і ведмеді зможуть співіснувати", — сказав минулого місяця NHK Юджі Ота, президент компанії-виробника роботів.

У 2018 році ферми недалеко від міста Кісарадзу в Японії також встановили роботів "Супер-монстр-вовк", щоб перешкодити худобі їсти врожай.

Як повідомляло видання "Коментарі", літаючі роботи почнуть досліджувати неприступні гірські райони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини