Головна Новини HI-tech роботи Для прикриття і евакуації: в Україні успішно випробували вітчизняного бойового робота
commentss НОВИНИ Всі новини

Для прикриття і евакуації: в Україні успішно випробували вітчизняного бойового робота

Випробування були проведені з метою виявлення недоліків бойової платформи Camel

3 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Безпілотний наземний бойовий апарат, який призначається для проведення розвідувальних операцій, виявлення та знищення живої сили і легкоброньованих цілей противника, пройшов успішні випробування. Бригада ДНДІ ВС ОВТ провела частину дослідницьких практичних випробувань зразка української дистанційно-керованої платформи Camel.

Для прикриття і евакуації: в Україні успішно випробували вітчизняного бойового робота

ФОТО: lenta.ua

"Одним з перспективних напрямків ведення бойових дій є залучення наземних дистанційно керованих комплексів. У цьому напрямку, силами ДНДІ ВС ОВТ проводяться роботи по дослідженню даного типу техніки виробленої вітчизняними компаніями", — йдеться в повідомленні.

Отримані результати будуть використані, щоб виявити основні недоліки дослідного зразка для їх усунення. Також результати випробувань забезпечать розробку конкретних напрямків для вдосконалення інших зразків безпілотних наземних апаратів.

Випробовувана платформа є безпілотним наземним апаратом, який призначається для проведення розвідувальних операцій, виявлення та знищення живої сили і легкоброньованих цілей противника. Крім того, платформа може супроводжувати розвідувальні групи, перевозити і доставляти військові вантажі на лінію дотику. Платформа також може використовуватися бійцями як прикриття, під час перебування під ворожим вогнем і при евакуації поранених.

Як повідомляло видання "Коментарі", японські роботи-вовки будуть відлякувати ведмедів. За даними японської телекомпанії NHK News, в сільських районах країни почастішали випадки появи ведмедів. Десятки нападів, два з яких закінчилися смертельним результатом, спонукали чиновників встановити двох штучних вовків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини