Головна Новини HI-tech роботи Американська компанія представила унікальну модель робота-дельфіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія представила унікальну модель робота-дельфіна

Робот-дельфін довжиною 2,5 метра має «шкіру» з медичного силікону і коштує мільйони доларів

17 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Реалістичний аніматронний дельфін-робот, який повинен стати заміною тваринам, які перебувають в неволі в тематичних парках, був представлений американською інженерною фірмою. Про це повідомляє ABC News.

Американська компанія представила унікальну модель робота-дельфіна

Edge Innovations створила робота-дельфіна

Близько 20 країн Європи вже заборонили або обмежили використання диких тварин у цирках. Робот завдовжки 2,5 метра, вартістю до 5 мільйонів доларів, має "шкіру" з медичного силікону і був зроблений компанією Edge Innovations, яка також створила водних істот для голлівудських блокбастерів "Звільніть Віллі", "Глибоке синє море" та "Анаконда".

"В даний час в неволі перебуває близько 3000 дельфінів, які використовуються для отримання декількох мільярдів доларів тільки при продажу та придбанні дельфінів", — сказав засновник і генеральний директор Edge Innovations Уолт Конті.

Компанія Edge сподівається, що такі роботи, як її дельфін, колись зможуть розважати натовпи в тематичних парках, замість того, щоб тримати диких тварин в неволі. Плавці могли б пірнати з великими білими акулами-роботами або навіть рептиліями, які мільйони років тому заповнили моря в Юрську епоху.

Як повідомляло видання "Коментарі", робот навчився готувати 19 страв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини