Головна Новини HI-tech телефони Знайдено незвичайне застосування магнітної зарядки iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдено незвичайне застосування магнітної зарядки iPhone 12

iPhone 12 з зарядкою MagSafe звинуватили в тому, що вони можуть бути небезпечні для людей з кардіостимуляторами

17 травня 2021, 22:36
Поділіться публікацією:

Смартфони серії iPhone 12 отримали магнітну зарядку MagSafe, яка дозволяє їм закріплюватися на зарядної станції. По суті, у цих телефонів під кришкою є набір магнітів, розташованих по колу, тому вони можуть залучати метал. Цим і скористався власник iPhone 12 Pro з США.

Знайдено незвичайне застосування магнітної зарядки iPhone 12

iPhone 12 (фото з відкритих джерел)

Він був на озері Тахо. Там на березі за допомогою iPhone 12 Pro користувач зміг витягти металеву стружку з піску. На фото видно, що магніти всередині смартфона розташовуються не тільки в кільці зарядки, але і в інших частинах конструкції, наприклад в камері.

Нагадаємо, iPhone 12 з зарядкою MagSafe звинуватили в тому, що вони можуть бути небезпечні для людей з кардіостимуляторами. Пізніше цей ризик назвали низьким, але рекомендували дотримуватися деяких правил таким користувачам.

Знайдено незвичайне застосування магнітної зарядки iPhone 12 - фото 2


Як повідомляли раніше  смартфонах від Apple виявлена нова уразливість. Про це у своєму блозі написав інженер Фабіан Бройнлайн. Він розповів про те, що дані з будь-якого iPhone можна отримати за допомогою вразливості в системі виявлення гаджета. Вивчивши вбудований в смартфони від Apple інструмент "Find my", який дозволяє користувачам виявляти свої загублені пристрою за допомогою Bluetooth, відсилаючи сигнали на пристрої, які знаходяться в радіусі його дії, інженеру вдалося знайти уразливість.

Чоловік зміг запустити сервер на своєму комп'ютері та налаштувати його так, щоб він міг довільно підключатися до айфона та іншої техніки Apple, що знаходиться поблизу. Йому вдалося приймати і відсилати на пристрої деякі дані, маскуючи їх під GPS координати, якими діляться між собою пристрої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ааа

18 травня 2021, 19:35

К магниту примагнитился металл. Пиздец новость.


Новини